Post by icledowesle on Feb 5, 2022 22:18:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknout všechny ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Hodnotil jsem ji 5 před naším letopočtem, je to trochu hrubá, ale je to dobrá hra, ale kvůli mnoha reklamám bych ji doporučil, moji bratranci tuto hru také hrají a je to opravdu dobrá hra, takže bych měl hodnocení deset, dal bych jí 10/10, ale protože skóre/hodnocení jdu jen na pět, takže pět/pět dobrá hra pokračuj v dobrém stojí za to mě to opravdu inspirovalo podruhé to vyšlo Opravdu si toho vážím 😂 💖💖💕💕❤️❤️💜💜💙😜😜😊😊☺️☺
Podle mě je to super hra a reklama mi nevadí, takže dávám 5 hvězdiček a určitě stahujte 👍
Bylo by lepší, kdyby tam nebyla reklama pokaždé, když skončíte s nějakým nástrojem, prostě nechci hrát, ničí celý zážitek.
Je to docela zábavné. Prostě vypněte wifi a pokud se zpožďuje, tak se vaše zařízení pravděpodobně jen posere.
Nechutný! Ale je to zábava
Miluji reklamy, protože mi poskytují více věcí ke stažení, když se podívám na reklamu a zjistím o této hře
Baby Girl Foot Doctor Game APK - Android Apps Games
Diskutování muselo čekat na nástroje, spousta reklam, museli jste zaplatit za některé poplatky nebo získat premiéru, abyste získali jiný nástroj nad vším, nedoporučuji to
Většinu času, když chci dělat věci navíc, jako je lakování nehtů, mi to řekne, že nemám připojení k internetu, když má můj telefon neomezený internet. Navíc, i když chci nechat sledování reklamy, abych dostal 200, a klepnu, abych vzal 20, stejně to vždy přehraje reklamu. Je to hloupé frustrující.
Hra je v pořádku. Přidány pro upgrady, VIP hosty, žádné peníze nikdy nefungují, takže je nikdy nelze získat
Byla by to dobrá hra, kdyby tam nebylo tolik reklam. Hrál jsem jiné hry, které nemají tolik reklam jako tato hra.
Upřímně jsem si produkci této hry užil. Moje důvody pro udělení hodnocení 'Fuot Clinic', které mám, jsou spíše osobní důvody, než problém s kvalitou.
Všichni, co říkáte, že existuje mnoho reklam, stačí zapnout telefon do režimu v letadle a zabránit tak bombardování reklamami
Niyamgiri takes care of our needs. ... spell that? asmr.org.au/?s=Best%20Essay%20Writing%20Service%20%F0%9F%8E%93www. ... The foot was removed Feb.
Toto je opravdu nechutná hra. Souhlasím s timi co dali jen 1 hvězdičku.Vůbec nedoporučuji.🤢🤮
Ponoří do mnoha reklam a jakmile jsem udělal první úroveň, bylo to dobré, ale když jsem viděl, další úroveň byla stejná a měla mi ukázat novou věc, byla to špatná aplikace Tuto aplikaci by nikdy nikdo neměl dostat
Foot Clinic - ASMR Feet Care Lomu spēles fsux
Zábavná hra. Drsné, ale zábavné. Videa se většinu času nepřehrávala. Nelze nic upgradovat.
Omggs tolik lidí říká, že je to tolik reklam, stačí kliknout na WiFi nebo vypnout data nebo data jsou tak základní
Rád hraji, ale je tam příliš mnoho reklamních přestávek. ani vám neposkytnou možnost něco zaplatit, abyste nemuseli sledovat reklamy, pokud nechcete. kdybych mohl hrát hru 5he bez neustálého přerušování, bylo by to zábavnější.
Je to velmi závadné a reklamy se objevují přibližně každých 20 sekund. Také to říká své asmr, ale není to uspokojivé, je to nechutné.
relaxace a zábava pro děti
Tato hra je úžasná, hraji ji celou dobu, co jsem na telefonu, a nikdy ji nepřestanu hrát.
Hra je skvělá jen pro mnoho reklam
Nedal bych žádné hvězdičky, ale to není možné, zkusil jsem jinou hru zvanou domácí práce a nechal bych si ji a hrál, ale takhle je tam příliš mnoho reklam. Vím, že k získání bezplatných aplikací a her jsou potřeba reklamy, ale hraju a mám jich mnoho, ve skutečnosti jsou všechny moje aplikace zdarma a ty, kde jsou reklamy v přijatelném množství, si nechávám a většinu svých ostatních aplikací nacházím podle těchto reklam, nicméně ponechte si pouze ty, které nejsou bombardovány reklamami. okamžitou odinstalaci
docela se mi to líbí. Co si myslíte ?
To je hezké, ale hra se pohybuje velmi pomalu, což se mi nelíbí, a některé další problémy, které se mi opravdu nelíbí, jinak je tato hra pěkná
Foot Clinic - ASMR Feet Care Igranje vlog xxz
Opravdu zábavná hra, ale PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY!
Pokud máte problém s reklamami hrát hru offline, když jste offline, žádné reklamy se nezobrazují, tuto hru naprosto miluji.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Giochi di ruolo fjs
Reklamy!!! Cesta k mnoha reklamám
Hra by byla v pořádku, kdyby se věci tolik neopakovaly a ty hloupé reklamy po každé věci, kterou uděláte. Omlouvám se, že jsem za to neseděl ve hře, která to popisuje jako relax.
je to trochu hnusné, ale myslím, že pokud máte rádi trochu hnusnou relaxaci, bude se vám to líbit, je to trochu závadné, ale ne moc
Takže b lidé nemohou mít zvláštní věci, jako jsou běloši sorry
ZeroLoft.anime.highschool.simulator apk free for android. ... Hair Dye · Flight Pilot Simulator 3D · Foot Clinic - ASMR Feet Care
Hnusná hra nedoporučuji. 0hvězdíček
Untitled
roku Archives - koppeln
Je to ok hra. V této hře je příliš mnoho reklam!!! Reklamy přerušují, když hrajete hru! Není vpohodě!!!!
Ninja Turtles: Legends. Help Leonardo as he takes on the Kraang to save his brothers and fellow mutants! Foot Clinic - ASMR Feet Care APK
Doctor Foot Care - Apk AMP
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulátory jfmf
Pohyb je roztřesený a dodává, že hra s otáčením popinu by mohla být rozhodně lepší
Jsem šťastný a je to velmi interaktivní hra. Ale dávám tomu pouze 2 hvězdičky, protože má příliš mnoho reklam. Myslím, že reklamy mohou trochu klesnout. Doufám, že to vezmete v úvahu a doufáme, že aplikaci co nejdříve opravíte. dík
Foot Clinic - ASMR Feet Care રોલ પ્લેઇંગ skr
Mám rád takové věci, je to skvělé a někteří to považují za dobré. Dělat
Moc mě to nebavilo 😟
Nelze načíst reklamy, abyste získali bonusové položky
Je to dobrá hra ale raději se naneste před tím než tuto hru budete hrát😆
je to fajn,ale nechutný 😁🤭