Post by icledowesle on Feb 5, 2022 22:15:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Go Escape! Аркадни ivht
It's showtime! The Cube Escape Collection is out now on mobile iOS ... Get ready for #mitoza. ویدئوی جاسازیشده ... Here we go again.
واقعا سرگرم کننده است بازی qjen tou are hail تنها نکته آزاردهنده در مورد آن میزان تبلیغات در بازی است.
Android Apk دانلود رایگان air.com.monkeyhappy.monkeygohappygames - بیش از 40 مرحله گیج کننده از میمون
سطوح سرگرم کننده و کنترل عالی. آزمون عالی مهارت بدون اینکه بیش از حد خسته کننده باشد. اگر 20 سطح اول را دوست دارید، برای حذف تبلیغات و پخش تمام 200 سطح هزینه پرداخت کنید.
عالی تجربش کنید حتما
یکی از سطوح غیرممکن است و من به مردن ادامه میدهم و حتی کاری هم نمیکنم
به نظر من بازی کردن بسیار استرس زا و سرگرم کننده بود. به طور کلی بسیار خوب برای سطوح بیشتر هیجان زده است
Go Escape! Arcade abpc
من یک ویدیو را برای برنامه امتحان کردم اما رد شدم اما تبلیغ را تماشا کردم و از سطح آن رد نشد بسیار ناراضی
Go Escape! Аркадни ivht
همه مرحله هاش رو رفتم زود تموم شد
عالیه خیلی خوبه فقط عاشق میخواد با تشکر از سازنده محترم واقعا شاهکاره ❤❤❤❤💚💚💚💚💜💜💜💜💙💙💙💙💛💛💛
بازی خوبیه
Go Escape! در Windows PC یا Mac Laptop / Desktop شما نیاز به دانلود و نصب شبیه
لذت بردن از این بازی زمان جدید. بسیار چالش برانگیز. چه چیزی چالشبرانگیزتر است، اما اینکه بدانیم چه زمانی بازی به پایان میرسد یا خیر. هنگام بازی متوقف می شود و نوبت خود را از دست می دهید. وقتی در میانه بازی بسیار خسته کننده است
The Dark Wings 2 Game for Android - Download | Cafe Bazaar
اگر هر 20 ثانیه یکبار به من نشان نمی دادند و تبلیغ نمی کردند، به آن پنج ستاره می دادم، غیر از اینکه این برنامه "خوب" است.
خیلی باحاله هر چقدر مراحل بالا تری می رم باحال تر هم میشه😍😍😍 دست سازندش درد نکنه مممنون😘😍
Go Away Police! - برنامهها در Google Play
اگه میتونستم به این بازی صفر ستاره بدم!! وقت خود را با دانلود این "بازی" تلف نکنید!!! شما به معنای واقعی کلمه نمی توانید از سطح اول عبور کنید! چندین بار امتحان کردم. من میتوانم از روی مثلث اول ضربه بزنم و بپرم، اما نمیتوانم از روی دلیل دوم، مهم نیست که همیشه مستقیماً روی مثلث وحشتناک فرود میآید!! قبل از اینکه بگم این یک بازی احمقانه است، حدود ده بار سعی کردم سطح 1 را بازی کنم.
دانلود Go Escape 1.18 - بازی آرکید سرگرم کننده "فرار کن ...
من عاشق این بازی هستم، تبلیغات زیادی وجود ندارد و سطوح و توپ های زیادی برای باز کردن قفل وجود ندارد، آنقدر جالب است که ممکن است کمی استرس زا باشد، اما در نهایت ارزش آن را دارد وقتی به خودتان افتخار می کنید و خوشحال هستید که آن را بدون رد کردن تمام کرده اید. سطوح
بله، یک بازی خوب دیگر که با تبلیغات زیاد نابود شد..
Go Escape! Arcade abpc
تعداد بیش از حد تبلیغات، حذف نصب
این بازی را نصب نکنید! خیلی خراب می شود! من به معنای واقعی کلمه روی صفحه ضربه می زنم تا بپرم و صدای پریدن در می آید اما توپ حرکت نمی کند. و در سطح 128، توپ هرگز در نقطه مناسب برای رسیدن به پایان نمی رود. قسم می خورم که این بازی تقلبی است.
🖤🏴
۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۰ ستاره هم برای این بازی کمه⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
بازی را دوست دارم اما فقط تبلیغات را دوست ندارم
بازی آیفون - صفحه 93 - زومجی
من واقعا عاشق این بازی هستم و در عرض 3 روز آن را تمام کردم. من خیلی سرگرم کننده و در عین حال چالش برانگیز هستم. من همچنین تمام پوسته های واقعا زیبا برای توپ را دوست دارم. ❤️😊
Go Escape! Arcade abpc
سطح 134 غیر ممکن است. در ابتدا، هنگامی که روی سکوی متحرک حرکت می کنید، فقط کمی از وسط سکو حرکت می کند، ترامپولین شما را به داخل سنبله پرتاب می کند. بعد، وقتی کار کرد، به سکوی مورب می رسم و بیشتر اوقات قدرت پرش من را حذف می کند. سپس وقتی این اتفاق نمی افتد، به قسمت آخر می رسم. اما یک چیز، امکان گذراندن آن وجود ندارد. آیا آزمایش کننده ها در حال حاضر وجود دارند؟ سرعت پرش خیلی کم است، یعنی من همیشه خواهم مرد. تنها راه غلبه بر آن پرش است. ⭐⭐
😨😱😭👹😡😡🤬🤬😖😖
بازی بسیار خوبی بود که چالش خوبی به من داد، شوکه شدم از زمانی که چند روز پیش آن را نصب کرده بودم خیلی سریع آن را تمام کردم.
بازی شگفت انگیز و آرامش بخش. فقط تمام سطوح را تکمیل کرد و منتظر موارد بیشتر بود. تبلیغات وجود دارد اما شما فقط می توانید وای فای خود را خاموش کنید.
فیسبوک - Escape The Void - Facebook
Go. بازی آفلاین است. بازیهای آرکید رکوردی هیچوقت گزینه خوبی برای ساعتها سرگرمی پیاپی نیستند و بیشتر در آن دسته عناوینی قرار
ممنون از این بازی خوبتون ،فقط من همه مراحلش رو رفتم باید چیکار کنم ؟
Sonic Dash 2: Sonic Boom Zręcznościowe hzob
Go Escape! Arcade abpc
تبلیغات نه تنها بیش از حد هستند، بلکه درست از وسط گیم پلی شما شروع می شوند
Go Escape v1.18 + Mod – بازی آرکید هیجان انگیز فرار کن مخصوص دستگاه های اندروید نسخه معمولی + نسخه مود (الماس بی نهایت +