(Android/iOS) Hollywood Story®: Fashion Star hileler sonsuz dayanıklılık
Feb 5, 2022 22:09:02 GMT -5
Post by icledowesle on Feb 5, 2022 22:09:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Tamam kabul oyun keyifli ve güzel lakin hersey ateş pahası. En güzel elbiselerin fiyatı elmas. Elmas çok az. Enerji çok yavaş birikiyor ve tükeniyor. Görevleri ilerlemek çok zor. O zaman tek yıldız.
nasıl türkçe yapcaz bunu
Bayıldım
Bu oyun daimond görevi ve daimonds oyunu ve daimond kıyafetleri ile berbat
Kotu
Evet bu oyunu seviyorum ben de hepinizin bu oyunu denemesini söyledim😍😍😍
Bu oyunu bir yıldan fazla iyi oynadım. Seviye 106 Son güncellemeden beri oyun %30'dan sonra yüklenmiyor şimdi bir haftadır hiç oynayamıyorum. Mücevherlerden şikayet edenler ve enerji enerjisi benim tecrübeme göre 65'te çıkıyor ve seviye atladıkça, yani 80. seviyeden sonra mücevher kazanmak çok daha kolay hale geliyor. Oyunumu yüklediğimde incelememi güncelleyeceğim 🙄
Şimdiye kadar oyun eğlenceli, iyi yapılmış ve şimdiye kadarki ödül miktarından çok memnunum. 4 yıldız verdim çünkü konvolar sırasında ve bazı görevleri tamamlarken oyun biraz yavaşlıyor. Bunun dışında harika bir oyun!
çoğu mobil oyundan beklediğiniz şey, enerjiye ve bekleme sürelerine bağlıdır. Bir süre oynadıktan sonra biraz can sıkıcı oluyor. oynamak için para ödemeden elmaslar, yıldız puanları ve mücevherler almak neredeyse imkansızdır. hikaye oynamaya devam etmek için yeterince ilginç değil. moda bence ana cazibe, sadece çok pahalı oldukları için yarısını nasıl satın alamadığınızı berbat
oyun çok güzel çok gitmiş harika bir oyun ben bir kıyafet aldım çok beyendim herkese çoooooooooook tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir oyun👌👌👌
Sadece çok zorbi oyun biraz kolay olabilirmiş ve anlamadı zor
Çok kötü bir oyun İngilizce yazıyor ve elbiseleri inanılmaz inanılmaz ucuz değil Keşke Türkçe bir şey anlasaydık😤😤😲😲👹👹😈😈😈😠😠😠😡😡😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠
bağımlılık yapar... size birden fazla seçenek sunan ciltli veya ciltsiz kitapları anımsatır! her zaman farklı sonuçlarla tekrar oynayabilirsiniz !!!
mükemmek bir oyun
Eğlenceli bir oyun ama her şey size çok pahalıya mal oluyor... Hikayede devam etmek için satın almanız gereken elmaslar. Ve kolayca elmas kazanmıyorsunuz, eğer paranızı harcamayı seviyorsanız, bu iyi bir oyun. Çünkü elmaslar 50'ye 5$'a mal oluyor. Ve oyundaki çoğu şey 100 elmas veya daha fazlasına mal oluyor. Oyunda $ kazanabilirsiniz, ancak çoğunlukla her şey elmaslara mal olur.
Çooooooooooooooooooox harika gerçekden ordaooo kısacık fotolar var ya işte bunlar çoğu yalan. Ama gerçekden çok güzel bir oyun.❤❤❤
Hollywood Story®: Fashion Star Adventure pmx
Oyun gidişdi daka bir biri beni buluyordur şudur derken çok sıkıcı
Oyunumu silmek zorunda kaldım çünkü güncellenmiyordu, bu yüzden oyunumu daha iyi sürümü oynamak için güncellemeye çalıştığımda bana izin vermiyordu. Bu sorunu yapmasaydı 4 yıldız verirdim ama bunu düzeltmedikçe bir süre bu oyunu indirmeyeceğim. Lütfen bu hatayı düzeltin, başkalarının bu sorundan dolayı size kötü yorumlar vermesini istemiyorum.😊😊thx
Çok kötü bir oyun bence. Nicki beni bir yere çağırmıyordu ama kendini kabul etmeyen. Bunun için gerekli olması gerekir. Ben beğenmedim ayrıca bu oyun internetli yüklediğime pişman oldum.
Bunu yaklaşık bir hafta önce indirdim ve şimdi bir hata nedeniyle oynanamıyor. Oynanamaz derken, oyunu açamıyorum bile demek istiyorum!
Yüklerken sorun yaşıyorum
Bu oyun indirdiğimde çok eğlenceliydi ama level atladıkça elmaslarınız azalmaya başlıyor herşey pahalı çok para vermedikçe 200 elmas bile alamıyorsunuz. Neden Soo parası aç olduğunuzu anlamıyorum? Lütfen en az 300 elmas almayı kolaylaştırın. Bunu yapmayacağınızı biliyorum çünkü hepiniz açgözlü AF'siniz ama yine de lütfen 🥺 diyorum. Ayrıca yıldız mağazasını satın alın ya da her neyse demelerinden nefret ediyorum ama silemezsiniz bile.lütfen düzeltin. ....😣
Oyun o kadar güzel ki ben ilk öncen berim oynuyorum yıl sildim onu da kuzenim s için oynayamadım 😊
Oyunda türkçe dil seçeneği olsa kesinlikle güzel bir oyundur.
Hollywood Story®Bintang Fesyen Petualangan srd
İlk olarak 2 yıl önce indirdim 2 gün önce bir sorun olduğunu söylüyorlar .Bu bozuk oyunu kaydet ve oyun açılamıyor lütfen bu sorunu çabucak çözün bu oyunu seviyorum Game Id Ceufq399
Bu oyun tamamen çok pahalı, elmas almak için çok şey yapmanız gerekiyor ve bir kez onları aldığınızda, mağazada çok fazla şey gülünç derecede pahalı değil. bluzlar cidden 35.000 dolar mı Bu gençler için bir oyun değil mi? Ama ortalama bir genç, ilgisini kaybetmeden oynayabilir. Eşya aramak için enerjiniz kısa ömürlüdür. Şikayet etmek bile çok fazla. Lütfen daha iyisini yapın. Bizi duyduğunuzda tekrar çalmayı deneyeceğiz. Tüketicileriniz ve müşterileriniz her zaman haklıdır
2 yıldız veriyorum çünkü bu oyunda hikaye iyi ama bir tane oynadığımda bir süre sonra kapanıyor ve indirmeyi %30'da açıyor ve orada takılıp kalıyor, bu yüzden lütfen bunu düzeltebilirseniz
Uygulama kısmen iyi ama oyuncuları yeterli para olmadan ürün almaya zorlamak kelimenin tam anlamıyla çılgınca, bu yüzden üç yıldız aldı
Oynanmıyor çok saçma
Harika bir uygulama bence herkes dolgunlu ama bir kaç soru var
Bu oyunda neden her şey çok pahalı? çok daha iyi olabilir. Şeylerin çoğu için elmasa ihtiyacımız var ama asla yeterli Elmasımız yok. Ne zaman elmas toplamaya başlasak, bize Elmasları kullanmamız gereken pek çok görev veriyorlar. Sadece bu değil daha bir sürü Sorun var........ Bu oyundan nefret ediyorum hak ediyorsun Sadece 1 yıldız sana yeter Hoşçakal bu oyundan nefret ediyorum 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Hollywood Story®: Fashion Star சாகசம் kfa
Oyun güzel ama türkçe dil yok mu
STILL , elmaslar olmadan oyunda fazla ilerleyemez, geliştiriciler müşterilerin şikayetlerini daha az önemseyebilir, aslında bu oyunu para harcamadan oynayabilirsiniz, sadece benim sahip olmadığım zaman alıyor. 2 birçok kumar oyunu, elbiselerin ve aksesuarların çoğu sadece bakabileceğiniz göz şekerleridir, ancak geliştiricilerin umduğu parayı yatırmadıkça elde edilmesi çok zor olan elmaslar olmadan bundan emin olan geliştiricileri satın alamazsınız. ...bence bu özetlemeli
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades እንቅስቃሴ ያለባቸው dcwo
aşkım tmm sor melisa günaydın napıyosun ablacim napıyosun ben iyi siz cok sevgili cok seni cok seviyorum optum aelam
Oyun açılmıyooooo 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Hollywood Story®: Fashion Star Avontuur zav
Oyunu az iyi taraf 100 lira aldı yol 1 yıldız verdim
Çökmeyi bırakmayacak!
Şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun .Daha yeni 2 gün oynadım ve oyun durduktan sonra "dişiniz bozuk" mesajı çıkıyor ciddi anlamda 17. seviyeye ulaştım daha az geliyor ama çok emek istiyor .O halde, oyun yapımcıları bu mesajı okuyorsanız lütfen bana yardım edin, lütfen geri dönmeme yardım edin.
RAVNCWDP kodu girin arkadaslar.
Oyun çok güzel ama herşey çok Pahalı ettik ingilizce Hepatit yani anlamayanlarda var bu sorun türkçeye çevrilirse daha iyi olacaktır gerisini okuma Slelkfkffkrmfkrkröroek3meoem3ekeokeeöekekekeoekeöeodmekskemeıemejeıdmrırjrrmrorm3orm3orjeeıkemrdorm3mromreışxçdpdeleöelelelek Södödödmdmdödmskeo3knrıfm3jrkdmrjrlröejeıel2mejeı22mnrıek2m3foö24bfı2öntılsö👎👏👈🤭😭🌊😊🌵😈👉🤗😭🙏😋🤗🌊😭🙏🙄😁😭😊🤗😭🌵🤗 😇😊🥺🤗👈😎🌊🙏😇😁🥺😊😋👈🌊🥏🌊👉😁😈🥺👏👎😋😭🤗😭🙏😭😊🥺👏😋👈😋🤗🌊🌊🙏😇😊😇😈🥺
keşke interneti🙁
Bu oyun harika. Yeni yüklemiş olmama rağmen. Elmaslar ve tüm bunlarla ilgili birkaç inceleme okudum ama bunların doğru olmasını beklemiyorum. Harika bir oyun ve gerçekten bir kez oynamanızı tavsiye ederim.
oyun güzel ama basit enerjiniz bitince hiç bir yapam yapıyorsunuz bu sorunu çözer misiniz lütfen ama onun haricinde oyun çok güzel oyununu size tavsiye ederim
Kıyafetlerin çok pahalı olduğunu söyleyen çocuklar hollywood adı üstünde gerisi rastgele: ingilizce olan yüksek sesle çalınmış bir çocuk en az arasında bir yetenek arasında siyah bir sesin içindeki uzaklık hakkında bir kaçpin içinde bir yetenek ama o da sen ne görmekte henüz karar veremediğim yükseklerde arasında sesle çaldılar kaç aldın ayıp almış ve konserleri blackpink'in uzaklığı hakkında bir yetenek ama o da sen ne görmek için henüz karar veremedi bu arada iiekejdiiejdjdjdidmd
Gerçekten iyi ama enerji sorunu 😭😭
Hollywood Story®: Fashion Star Pakikipagsapalaran qyzs
Bu oyundaki oyunu beğendim beğendiğin bir ev seç ve kocan olunca kocan sadece bir eve gidebilir 5 veya daha fazla ev alırsan gelemez.lütfen bunu düzelt
Güzel oyun ama verilen enerji çok düşük ve enerjiyi yenileme zamanı çok fazla