Post by icledowesle on Feb 5, 2022 22:03:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни жетони ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
ОПРАВЕТЕ СИ ЪПДЕЙТА НА ИГРАТА И УВОЛНЕТЕ ТОЯ ДЕТ ГО Е НАПРАВИЛ!!!
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon vvr
Играта е забавна, тъй като току-що започнах да играя moba игра преди няколко седмици. Не съм сигурен дали е нормално, но боецът и танкът работят твърде бавно. Не съм сигурен, че емблемата ще помогне, но в класическия мач е ад за нас, емблемата от ниво 30 до 40 ще може да фармува по-бързо, но за нас ниво 15 до 20 е просто безплатно убийство за тях. Надяваме се, че този проблем може да бъде проверен. Благодаря на екипа mlbb
Супер тъпата игра , хванете я оправете най-после...... мамичката ви......
Зор амир доник.аке джура
Играта е с много добра графика, също приятен геймплей, но много небалансирани герои и недостатъчно подходящи елементи, с които да балансират нещата. Някои герои са твърде мощни, което значително намалява забавлението и честната игра. Обслужването на клиенти е толкова ужасно, че дори не знаят и проверяват прости неща от играта. Например получих отговор от тях за 1 аркадна игра, че не е била налична в този момент, докато я играя.
Не ме кефи толкова меххх
Mobile Legends: Bang Bang Акционе wqd
Моля, поправете сезонния Backsound. Няма да се изключи, след като щракна върху бутона за връщане назад, дори след като приключих с гледането на прегледа на сезона. Трябва да рестартирате играта, за да изчезне. Обичам тази игра, всъщност. Но мразя играта, защото никога не ми дават безплатни диаманти за бонуси или каквито и да било събития (освен за турнир).
Вие съсипате добрата игра. Той продължаваше да подслушва от години, но беше търпелив. Сега е трудно да се играе. Телефонът ми се загрява от играта. Човек губи желанието да играе
Това е прилична игра, но има 2 основни недостатъка. Първо, ако преминете към друг телефон (който вече имам два пъти, откакто започнах да играя), трябва да получите акаунта си за гости до ниво 8, преди да можете да преминете към първоначалния си акаунт, което е ГОЛЯМО неудобство и голяма загуба на време и усилия. Второ, той непрекъснато се опитва да остане активен 24/7, което означава, че винаги губи ресурси, всяка минута от всеки ден. Добре е, ако имате добър телефон, но за тези, които нямат, не препоръчвам тази игра.
Това е единствената игра, в която отделям много време (почти 10 часа на ден), но като соло играч наистина ни беше трудно да се класираме, защо? Тъй като винаги е имало играч, който не е приемал играта сериозно Ps. Тама ба граматика ко хуху
Толкова много лаг направете я по лека за да се играе ....напоследък се играе като на слайдшоу направо ужас МНОГО ЗАБИВА
защо толкова изостава? Всеки път, когато съм в битка с враг, започва да изостава като ад. Не мисля, че хората вече използват измама, защото това се случва във всяка игра! моля поправете го! Дори не мога да се боря, ако има толкова много изоставане. Мразя го! Винаги ще губя играта, ако това продължи да се случва! поправете го моля!
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon ufqu
Не ми дава да си свържа акаунта от Гугъл плей.Като цялото съсипахте играта. Оправете си бъговете и може и да почна пак да я играя. П.с. Смотаняцииииии
Забрана на игра за боклук ppl без причина
Играта е доста добра, единственият проблем е, че имам много проблеми с мрежата и скините на героите са твърде скъпи. За разлика от други MOBA, не е нужно да плащате много пари, само за да изглеждате страхотно. Подборът на мачове също е един от моите проблеми и това води до трудностите на соло играчите да се класират.
Имате ебаси шибаната игра оправете си я или си оправете майкита да ви пикая и на разработчиците!!!!! _|_
ZA Sega stava урок
Когато интернет падне, играта замръзва и трябва да се рестартира, само за да се върне в играта. Моят телефон е 8gb RAM, така че е малко вероятно да се дължи на моя телефон. Това не се случва преди. Това се случва от известно време. Моля, поправете това
Супер игра
Тази игра беше любимата ми моба. Сега е бомбардиран с реклами и играта е много бавен и също прегрява мобилния ми телефон много бързо. Не знам какво са направили с тази игра, но тя съсипа моето игрово изживяване напоследък.
Хубава е аме лаги жестоко
Когато давате победоносна кожа, поне дайте на героя
Бих я оценил с отрицателен резултат, ако можех, най-глупавата игра с най-безполезната поддръжка някога, пълна е с n00bs, които тролинг, играта се опитва да ви свърже отново, дори когато имате 5g интернет и 1gb у дома, след това наказания ти, че си тръгна, всичко е шега, не си губи времето, по-добре играй LOL....
никой: лига на легенди: въпрос за мобилни мобилни легенди: * смях * им в опасност
Гадно е.... Не мога да отворя играта. Опитвал съм много пъти и отстраняване на проблеми. Преди 5 звезди сега вече не. Какво се случи? Защо екранът ми е черен сега, когато отворя това приложение. Връзката ми е много добра, 5g е. Но какво по дяволите ****😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡. Не оправиха. Все още беше изостанал.
Играта е наред, но моят проблем е, че не мога да си сменя аватара.Продължавам да го обновявам/рестартирам, просто продължавах да казвам, че не сте избрали нито един заменяем аватар. Вече натиснах различни снимки и просто не се вижда.
Накарайте го да спечели btc или eth
Mobile Legends: Bang Bang פעולה rsna
Добре замислена но намирането на отбор на ранк е мега зле ... Може да имаш по 100 загуби подред защото те пуска със случайни играчи които в повечето случаи влизат за първи път в играта и нямат никакви умение ... направете така, че да подбира Отбора Сподед Точки за активност или Победи.
Това е добра игра, но има няколко неща, които не ми харесаха в нея. Първо, понякога наистина изоставам, въпреки че интернет връзката ми е страхотна. Тогава сватовството е малко лошо, винаги се свързвам с хора, които ме влачат надолу. Надяваме се, че Moontoon ще успее да поправи нещата за по-добро изживяване.
Най-лошото сватовство във всяка игра, която съм играл, имате 50% шанс да играете с 4 играчи, които ще afk/или играчи, които никога не са правили урока. Играта винаги се губи или печели от началото на играта, без значение колко добър си. На всичкото отгоре, купувайки герой със спечелено злато, ще ви отнеме около 100 игри. Освен това играчите, които имат емблеми на максимално ниво, имат огромно предимство пред вас, за да стигнете до максималните емблеми, трябва да играете играта около 5 години или да купувате с истински пари.
Аз изостане когато аз играя с Wanwan аз не мисля, че си от телефона becouse това е Samsung Galaxy A20
Имам въпрос къде е българския канал
много грешки в ml moonton, моля, поправете го!! Nakakawalang gana mag laro! зареждането е спряно, въпреки че имате натоварване, моля, поправете го, ако не искате отново да намалите тарифа си.
Такава загуба на време няма!!! Много грозна игра! Толкова нагласен боклук!!! На всеки 9 игри загубени, по една спечелена с 300 зора И то аз съм инициатора. Все едно играя с Ботове ама на Н-та степен зле! Сигурен съм, че пускат ботове, поради липсата на играчите! всичките ми последователи изтриха тая глупост!!!! Имам скрийншотове от това, като за 100 игри си личи, че на всички 9 игри 9-тата е печеливша и така 100 пъти. Случайност?
Mobile Legends: Bang Bang অ্যাকশন tkz
Сватовство някак лош. ОПРАВИ ГО! Вашите съотборници могат да бъдат нови в играта, докато опонентите ви са ветерани, чиито ранг току-що е свален в края на сезона или умишлено понижени, за да победят начинаещи играчи. Събитията се заплащат като билети за KOF, Star Wars и т.н. Те трябва да правят ежедневна задача за тези събития, така че безплатните играчи да могат също да получат награди/скин. Разработчиците също не отговарят на препоръките и отзивите на играчите. Надявам се moonton да си свършат работата както трябва. Общността също не е приятелска.
Мобилни легенди Моля, поправете моя загубен профил !!! Не мога да вляза в профила си, защото когато се опитам да превключвам сметките, съобщението за игра казва: Вашият профил е вече свързан. Защо моята игра прави нов профил, както вече имам профил. Моля, помогнете ми с този проблем.
Lily Diary : Dress Up Game Priložnostne tcw
Не мога да вляза! Винаги остава на екрана за зареждане. Опитах всичко, дори до точката да преинсталирам приложението, но нищо от него не работи!!
Тази игра става все по-лоша с всяка актуализация... Тогава можехте да играете тази игра с всякакъв тип fone... Но сега изглежда, че имате нужда от супер ултра гейминг fone, за да стартирате това нещо.... Например, отворих MLBB, за да се забавлявам добре, но само екранът за зареждане отне 30 минути и след тези 30 минути зареждането все още не е приключило, така че просто затворих играта....
Много добра игра за истински
Изпитвал съм изоставане и забавяне на играта. Дори аз имам добра връзка. Надявам се, че ще го поправите. Тогава някои играчи са толкова слаби, има някои хулигани. Играта не е честна, те са играчи с ниско ниво на умения, към които можете да се присъедините. Ето защо това води до победа над играта, надявам се, че ще я поправите..