Post by icledowesle on Feb 5, 2022 22:00:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Šī ir ļoti laba spēle, kas ļoti patīk, tāpēc es tai piešķīru piecu zvaigžņu vērtējumu. bet vai jūs, lūdzu, varat atjaunināt, lai cilvēki staigātu pa ēkām un, kad jūs nokrītat, liktu arī cilvēkiem krist, un vai varat pievienot spēlei dzīvniekus, lūdzu. .. čau!
I, the One - Aksi Pertempuran Aksi camy
Šī spēle ir tik slikta, ka es to atinstalēju 1. līmenī, jo uzbrukums ir 🐌 lēns. Iesaku nevienam nespēlēt šo spēli
Es turpinu mirt par šo spēli 1) lūdzu, pārliecinieties, vai AI nav pietiekami spēcīga, lai nogalinātu spēlētājus 2) lūdzu pievienojiet spēlētāja jauninājumu 3) lūdzu pievienojiet labu spēles kvalitāti
Daudz reklāmu, un grūtības pakāpes mainās pārāk ātri
Es domāju, ka šai spēlei ir potenciāls.... Bet tai ir nepieciešams daudz kas fiksēts, piemēram: līmenis. Es domāju, ka līmenis ir pārāk grūts iesācējam, kurš spēlē ar citiem profesionāliem spēlētājiem ar dārgu ādu. Un vissvarīgākie ir kļūmes. Bet pārējā ir laba spēle...
Šī spēle ir absolūta neveiksme, ir nepieciešamas STUNDAS, lai atbloķētu jaunu varoni, CPU ir 10 reizes spēcīgāki par jums, bez jokiem. Ienaidnieki liek jums lidot un var trāpīt daudz ātrāk. Un pirmais varonis ir noplēsts Keanu Reeves filmās Džons Viks un Matrica. ATINSTALĒŠANA.
Nav viena no labākajām pieredzēm, bet noteikti arī ne sliktākā. Es, iespējams, varētu sasniegt četrinieku, ja vadība būtu nedaudz labāka pusi no laika, es uzbrukšu pirmais, bet es tik un tā būšu tas, kurš tiks trāpīts, un, ja tu būsi vienāds nedaudz atpaliekot, gandrīz neiespējami uzvarēt
Spēle ir miskaste, un ir daudz reklāmu, ja vēlaties iegūt vairāk naudas, skatoties reklāmu, varat, bet, ja nevēlaties, reklāma tiek atskaņota, pat ja jūs nevēlaties papildu naudu, es atdotu spēlei -20, ja es vai reklāma varētu tikt rādīta jebkurā spēles vietā
Šausmīgi. Ikreiz, kad es kādam uzbrūku, tas liek viņam tikai paslīdēt, bet nemest. Tad, ja viņi man uzbrūk, es tikšu tik tālu aizsviests... Jums tas ir jāizlabo. Komandā pret komandu Mēs dažreiz nevaram piecelties, kad esam nomākti, un mani komandas biedri vienmēr tiek izmesti, bet, ja mēs sitam, viņiem patīk paslīdēt. DAUDZ SLUDINĀJUMU un, kā jau es saku, mans sitiens ir vājš vai aizsprostots. Šī spēle ir viltota, pieskrūvējiet šo.
Forši, bet tas nav godīgi, jo apvalki ir pārāk dārgi
Es viņam piešķīru vienu zvaigznīti, jo šī spēle ir lieliska un ir neliela problēma, ka viņi rāda tik daudz reklāmu, mans padoms ir samazināt reklāmas
Šī spēle ir lieliska. Bet es vēlos, lai tajā būtu tiešsaistes vairāku spēlētāju spēle, lai cīnītos pret draugiem vai komandām ar draugiem, kas cīnītos pret ienaidniekiem. Arī mikrofoni trash runāšanai 😁👍🏾
I, The One - Fun Fighting Game Jangovar jeap
Šī spēle ir diezgan jautra un arī lieliska. Man patīk šī spēle, bet man ir jautājums, vai šī spēle ir vairāku spēlētāju vai nav vairāku spēlētāju?
Pārāk daudz reklāmu, un jūs nevarat izlaist šīs reklāmas. Reklāmas jāskatās gandrīz ik pēc 10 sekundēm.
NELEJUPIELĀDĒJIET!!! Šī spēle pastāvīgi rāda reklāmas. Vēl viens iemesls, kāpēc nevajadzētu lejupielādēt, ir tas, ka neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, nevarat izturēt 10. līmeni, es esmu mēģinājis tik daudz reižu. Es būšu 5. vai 6. līmenī, un viņi būs 1. vai 2. līmenī, un viņu uzbrukumi nodarīs 5 līdz 10 reizes lielākus bojājumus
Ai ir ārkārtīgi pārspīlēts, jūs nepelnat daudz naudas no uzvaras cīņā tikai 1k sākumā, bet tas daudz nemainās spēles gaitā, tas viss ir jārisina pat 3k-5k pēc xoming pirmās pēc katras kārtas būtu pietiekami, jo es varu iedomāties, ka cilvēki joprojām vēlētos spēlēt pēc labāko priekšmetu un varoņu atbloķēšanas.
I, The One - Fun Fighting Game অ্যাকশন ygkd
Mēs nevaram spēlēt vairāku spēlētāju spēli un nevaram nosūtīt lūgumu kļūt par draugu, un blakšu varoņa galva ir iebāzta brillēs, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo, bet spēle ir ļoti laba laika pārtraukšanai
Forši, un tajā ir rakstīts 20 ot, ja 500, tāpēc es vienkārši rakstīšu burtus ok ok digfhruufye9wurvdoagdjf9eugwjdorgdjdyrjhr rbrirvr r8r r rurvr rude 3g3 rbeie73. 3ue83j 3 28eyev 2v2j91bw. W 3o383 4t93 e rur9391ev slepenu r7etw d fbrutrekueyeeuurir f rud9rvebwuoe r reuey3o3uy3be Farēru r88sgwufgro8wywgwhej38bd garneļu t šo BRB ZZZ izdevniecības reklāma ckhksirjfjdjdjhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdjdkqisjnxbxu8eufhbxbdjrviduegijsjehrjrjdjdngeieej, ribas draudzīgus Geiger, fvfydnrhtdvdjfjeueirjebdbdbdggdrhndudbdbfbdbddjiduebens0wgr039e
Kāpēc es esmu vienīgais, kurš nometas ikreiz, kad saņemu sitienu pat ar pamata sitieniem? Arī 3. un 4. līmeņa uzbrukumi, divi dažādi sitieni ir bezjēdzīgi. Un šajā piezīmē, kāpēc citiem varoņiem izdodas veikt sava veida kombinācijas, ja es varu uzbrukt tikai attiecībā pret savu līmeni. Šķiet, ka viņiem vienmēr ir papildu sitieni, kas izstumj jūs no ārpuses...
Big feil nekad nav spēlējis vairāk gultas spēles
Šī spēle ir briesmīga. NEINSTALLĒT! Es pavadīju 5 NEDĒĻAS, izkāpjot no pirmā līmeņa, jo vadības ierīces ir aplietas un samaksa par atdzimšanu, kamēr tā darbojas, aizmet jūs 50 jūdžu attālumā, vienalga jūs nogalinot. Es ieguvu 50 000 raksturu pēc 3 nedēļām, taču tam nav nekādas nozīmes. Šķiet, ka AI ir vērsta uz jums. AI var būt “vislabākais” raksturs, un tas var nosūtīt jums jūdzes, kamēr jūs viņiem veltīsit nelielu piesitienu. Šī spēle ir traģiska atkritumu kaudze.
Šī spēle ir jautra, bet man nav naudas, lai atņemtu reklāmas. Un kāpēc tur ir meitene ar kaklasiksnu, es viņu dabūju kā yeet, un tad, kad es pasūtīju dažas lietas, viņi mani uzsita tik augstu, tad es izkrītu no kartes un jums vajadzētu pievienot bloka cēloni, kas būs labāks šajā spēlē
Forša koncepcija, šausmīgs izpildījums. AI uzbruks brīdī, kad atrodaties diapazonā, kas būtu saprotams, ja tas nebūtu tas, cik lēni spēlētāja varonis reaģē uz ievadi. Laikā, kad nospiežu pogu, un sākas uzbrukuma animācija, mērķis, uz kuru esmu mērķējis, ir vai nu nost no ceļa, vai arī nogāza mani no platformas. Turklāt pastāv arī LIELA balansēšanas problēma. Spēles pirmajam līmenim jābūt vieglam, nevis satraucoši grūtam.
Tas ir ļoti labs, bet viens kami viņa spēlē, jo tajā ir ļoti reklāmas
Šī spēle ir ļoti laba, bet vai šī ir ļoti, ļoti ļoti laba spēle
Kas par spēli
I, The One - Fun Fighting Game የእንቅስቃሴ xksp
Šī ir ļoti jautra, smieklīga un izklaidējoša spēle, tās papildinājumi ir neregulāri, un, ja vēlaties palutināt sevi ar kādu no varoņiem, varat to izdarīt bez radītāju spiediena. Paldies puiši.
Viss, kas man jāsaka, ir pārsteidzošs periods
Vienkārši tīri kaitinoši $...t. Jūs fiziski nevarat pārspēt līmeni, kāds jums vajadzētu būt. Tas ir ārkārtīgi grūti, jo AI ir kaitinoši prasmīgāks nekā jūs jebkad būsit. Laika izšķērdēšana. Telpas izniekošana. Visa atkritumi
Šī spēle ir ļoti jauka un forša dgdhehudheksidjejduejejsihrjwjd the phone ma recepte no Dulyani, jūs varat arī mums piemērot naudas sodu, un es nedomāju, ka mēs to varam izdarīt, jo jūsu vietnes krāsa nav rīta līdz bhai, lūdzu, skatiet manu CV ir pievienots tas ir svarīgs faktors ir labākais
Reklāmas pēc reklāmām... Es domāju, ka reklāmām ir jābūt ekrāna apakšā, lai gan spēle, gan reklāmas turpinātu darboties.
Man ļoti patīk šī spēle, bet ne pārāk, jo cilvēki apmetas katru reizi, kad es pieceļos. Nekas slikts nopietni, nav slikta spēle, es domāju, bet uztveriet to nopietni, jo cilvēkiem šī spēle nepatīk
Lūdzu, pievienojiet tiešsaistes režīmu spēlē vai wlan režīmā, lai mēs varētu spēlēt ar saviem draugiem, pretējā gadījumā spēle ir lieliska.
Reklāma
Spēļu roboti ir pārāk grūti
Laba spēle sniedz jums šausmīgus kameras leņķus.
Joprojām slikts, slinks naudas paņemšana, bet tas ir vismaz nedaudz patīkams
Man patīk spēle, bet tikai ⅖ procenti domāju, ka jums vajadzētu vairāk uzlabot spēli. Paldies😊
I, The One - เกมต่อสู้แอ็กชั่น แอ็กชัน ahw
Manuprāt, tas ir pārsteidzoši. Tas ir tik jautri, kad jums ir garlaicīgi, un tam noteikti būs jāsaņem 100 no 100 5 zvaigznītēm.
I, The One - Fun Fighting Game የእንቅስቃሴ arko
Tas ir labi, bet tam vajag tikai nedaudz vairāk
Es spēlēju šo spēli, izmantojot Bluestacks 5, tā ir laba. Pēc atjaunināšanas man patika šī spēle.
Visiem varoņiem ir vienāds spēks, ātrums, bet spēle ir jauka!!!!
Šī spēle ir laba, bet kāpēc varoņi maksā tik daudz
Lieliska un smieklīga cīņas spēle
Recharge Please! معمایی ajyq
Gatavs,,,, lūdzu vairāk daļu un karti
Lieliska spēle 👍 Lūdzu, pievienojiet tiešsaistes spēlētājus un 1 pret 1 ar Facebook draugu, lūdzu, un jūsu spēle nav viena no spēlēm 👍 Man patīk šī spēle
Tas ir ļoti jautri un diezgan smieklīgi, bet ir daudz reklāmu.