Post by icledowesle on Feb 5, 2022 21:52:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bütün səhvlər ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Gözəl oyun
Pis deyil
Tank Stars آرکیڈ hru
Bir dəqiqə oynadıqdan sonra məni əsas ekrana göndərdi və bir dəqiqə ərzində çoxlu reklamlar var idi
Çox səhv edir və donur, amma yaxşı olandan başqa, onu düzəldin
super oyundu yeee
Tank Stars ארקייד ayqb
Gücünüzün və bucağınızın harada olması lazım olduğunu və tankınızın harada olması barədə strategiya qurmağınız lazım olan yaxşı bir oyundur. Beləliklə, məndən 10/10 alır
soxun götünüzə oyununuzu
Mən oyunu sevirəm. Çox tez-tez edilən əlavələrə nifrət edin. Verə biləcəyim yeganə tövsiyə, Kartın sıfırlanması vaxtını azaltmaq olardı 4 saat çox uzundur. Siz bunu edə bilərsiniz ki, siz də daha çox kart əldə edəsiniz? Bu oyunu çox vaxt öldürmək istəyən insanlara tövsiyə edin.
Əla oyun idi, amma mən şaxta çəni və turşu çəni almaq üçün kifayət qədər qızıl qazanmışdım, sonra yenidən oyuna daxil oldum və yenidən almalıyam. Hələ də onlar üçün sandıqlarda kartlar alın ki, indi onlardan pul almaq daha da çətindir. Kaş bu düzəlsəydi.
Narahat reklamlar və hətta əlaqə problemi .. dəfələrlə qiymətli daşlarla sandıq gətirdim, amma onları almadım və hətta turnir sinəsi də olmadı
maraqlıdır amma çoxda şişirtməli deyil
Tank Stars (MOD, Unlimited Money) - another project of online tank battles, but this game is made in an arcade style, which will give the gameplay dynamics
Gözəl oyun, lakin çoxlu reklamlar onu mükafatlar üçün daha az reklam edir
Oyun yaxşıdır, amma reklamlar oyunu məhv edir
Mən oyunun ortasında təsadüfi reklamların böyük pərəstişkarıyam, YOX
Oyun çox yaxşıdır və asılılıq yarada bilər. Qrafika unikaldır. Mən ona 5 ulduz verərdim, amma reklamlar çox bezdiricidir. Həddindən artıq bezdirici. Bəli, pulla reklamları silə bilərsiniz. Amma kimsə bu oyunu pul olmadan oynamaq istəsə, çoxu olardı. Onlar çox əsəbiləşəcək və çox güman ki, onu siləcəklər. Bəli.
1 defe yuklemiçdm eladi
Çox dinc heyrətamiz oyun istənilən vaxt və oflayn oynaya bilər. Siz mütləq almalısınız
Play Tank Stars online for free. Tank Stars is a Avoid game which you can play at BestGames.Com without any annoying ad, enjoy!
Tank Stars Arcade itif
Tank Stars 2 ... military battle is waiting for you in Tank Stars 2, one of the best free tank games! Arcade. Few Ratings. Details · Collection Arcade Tank.
Oyun əyləncəlidir, lakin hər yerdə reklamlar var. Reklamlar da uzundur, sözün əsl mənasında oyun oynamaqdansa, reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf edirəm.
Bu ne oyundu soxum sizin oynuza. Acimir oyunu.!.
タンクスターズ アーケード ggo
Download Tank Stars MOD unlimited coins/stones - ANDROID ...
Yaxşıdı, hər çəkilişdən sonra reklam olmasaydı, daha yaxşı olardı.
Əla oyun, təəssüf ki, reklamlar və qəza onu demək olar ki, oynanılmaz edir.
Bu oyun çox yavaş olmasın və o qədər çox reklam var ki, sadəcə olaraq buna ehtiyac yoxdur.
Yaxşı oyun, lakin oynamağa davam etmək üçün çoxlu kiçik qüsurlar. Tezliklə düzəldilsə, onu saxlayacağam, əks halda... Mən hətta bəzi tankları maksimum dərəcədə istifadə etdim və son yeniləmə ilə nə var! Yenə yaxşı oynayırdı, lakin hər dəfə reklam oynayanda proqramı bağlayır. Bilirsiniz ki, bu, yaxşı idi, amma həqiqətən də lənətə gəlmiş proqramı düzəltməlisiniz!!! Siz cahilsiniz.
Tank Stars. Inspirational designs, illustrations, and graphic elements from the world's best designers. Want more inspiration? Browse our search results.
Play Tank Stars 2 Game Online - Lagged
İndi yüklüyürəm
Əyləncəlidir və həqiqətən sizə müxtəlif tankları və onların seçmə qabiliyyətlərini yaşamağa imkan verir. Bu sizə isteğe bağlı taktikalar verir, qazanmaq və onlayn ən yaxşı tank olmaq ehtiyacınızı əhatə edir.
Oyun kifayət qədər yaxşıdır, lakin bu oyunda çoxlu reklam var. Bu, təkrar-təkrar oynanan eyni reklamdır. Bu oyunda əslində nə qədər reklam olduğuna inanmayacaqsınız.
Düşünürəm ki, internet yoxdursa, oyununuzu təkmilləşdirmək istəyirsiniz, mən alacağım zaman sandıq açılmayacaq, amma almazım itdi
Bu oyunu bəyənirəm , tanklar super opdur 2 ildən bəri oynayıram , 2,3 səhvləri var , Abrams tankı çox gözəl idi .
Mən bu oyunu əvvəllər oynayırdım və çox həzz alırdım. İndi bir neçə ildən sonra onu yenidən quraşdırdım və köhnə hesabı bərpa etmək üçün heç bir yol yoxdur. Deyəsən, çoxlu reklamlar da var. Yenidən silinir.
Mən və ya digər oyunçu çəkiliş etdikdən sonra biz reklamı izləməliyik, bu çox pisdir
Tank Stars - YouTube
Jetpack Joyride Arkády nbbo
Yaxşı oyundur, amma ikinci raundda oyun xətalara başlayır və bəzən donur. Qoyunların nə üçün olduğuna dair heç bir fikrim yoxdur. İndi və sonra paraşütlə atılan qutular alırsınız. Döyüşdə qalib gəlin və tanklarınızı təkmilləşdirmək üçün pul qazanın. Hələ pis oyun deyil.
Tank stars (Танковые звезды) - Мобильная игра, в жанре аркадного экшена, разработанная Playgendary, в которой происходят танковые дуэли между игроком и его
O qədər gözəldir ki, mən bu oyunu sevirəm, amma daha çox fon olmasını arzulayıram və bu oyunun tərtibatçısına təşəkkür edirəm🙂 Mən onu sevirəm
Ən yaxşı Tank oyunu, lakin çox çatışmazlıq
oyun çox əyləncəlidir və mükafat sistemi hər sandıq başına 1 reklamdır, lakin oyun zamanı və reklamlardan sonra çox tez-tez qəzaya uğrayaraq, onu ümumiyyətlə xoşagəlməz hala gətirir. Ondan doqquzu dəfə xəta haqqında rəy dialoqu hətta qəza haqqında məlumat vermək üçün göstərilmir. Qəza olmadan möhkəm 4 ulduzdur. Həm də onu çoxdan sildim, yenidən quraşdırdım və bütün irəliləyişlərimi itirdim.
Reklamlarla korlanmış....hətta oyun arasında....çox zəhlətökən....əks halda yaxşı oyundur
Reklam adami bezdirir
Tank Stars Arkadne igre ayc
Çoxlu reklam. 20 saniyəlik oyun üçün 90 saniyəlik reklamlar silindi.